Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

29 jun 2021

Michel Verzijl

Michel Verzijl

Na 9 succesvolle jaren bij een infra technisch bedrijf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op dat moment heb ik besloten om wat anders te gaan zoeken.

Ik was een monteur in de buitendienst en heb nadat ik ben weggegaan in 3 jaar tijd wat verschillende baantjes gehad. Het begon bij een parkeer installatie onderhoudsbedrijf en daarna ben ik de sprinkler techniek ingerold. Ik bleef zoekende en na een jaar ben ik bij een installatiebedrijf begonnen. Dit viel me erg zwaar en er werd weer een tijdelijk contract aangeboden waar mij eigenlijk een vast contract was beloofd.

Ik besloot om eens verder te gaan kijken naar de mogelijkheden voor een carrière switch. Daarna mijn CV bijgewerkt en heel snel al werd ik benaderd door Diff. Hier heb ik een heel fijn gesprek gehad en ze gingen direct voor mij aan de slag. Al snel kwamen ze met een vacature.

Na een positief gesprek bij een sprinkler bedrijf kon ik daar aan de slag als sprinkler monteur met doorgroei naar werkvoorbereider. Helaas liep dit bedrijf een project mis waardoor er een stop op het werven van personeel kwam en dit helaas niet doorging.

Diff ging weer druk aan de slag voor me en ik kon uiteindelijk op gesprek bij Qualm en hier had ik een heel goed gesprek. Besloten dat ik daar als aankomend werkvoorbereider aan de slag kon gaan.

Begin januari ben ik bij Qualm begonnen en ik heb het enorm naar mijn zin. Het was even wennen om van buitendienst naar binnendienst te gaan, maar ik heb mijn draai ondertussen wel gevonden. Ik ben begonnen aan een nieuwe fase in mijn leven en carrière en het bevalt me enorm goed.

Sinds 1 september ben ik in dienst bij Qualm, ik ben Diff zeer dankbaar dat ze dit voor mij mogelijk hebben gemaakt.

M.v.g Michel Verzijl.

Gerelateerde artikelen

29 jun 2021

Stein Ratsma

Mijn naam is Stein Ratsma. Ik ben geboren in Rotterdam, maar ik woon al bijna mijn hele leven in Gou…

29 jun 2021

Anthony Spruijt

Mijn naam is Anthony Spruijt, en ik ben technisch recruiter bij Diff Recruitment. Mijn naasten besch…

29 jun 2021

7 sollicitatietips

Met deze zeven tips willen wij jullie helpen om een goede indruk achter te laten.

Wil je nog meer te weten komen?

Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten.