Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Altijd een passende baan

Beste partners uit de industrie

Wij denken met je mee

Hoe Wij HELPEN JOU aan een baan in de Techniek

Samen vinden we een technische baan die bij jou past. Vergeet de eindeloze zoektochten en stapels sollicitaties. Wij zijn het platform dat verder kijkt. Voor alle technische disciplines bieden wij banen die bij jou passen.

Wij bieden je meer dan alleen vacatures; wij bieden je een toekomst én dit doen we snel en efficiënt. Jouw persoonlijke adviseur tilt jouw zoektocht naar een hoger plan met een uitgestrekt netwerk en kennis van de markt. Wij kennen de technische sector en wij weten waar voor jou de kansen liggen.

Klaar om de mogelijkheden te ontdekken? Bekijk onze vacatures of zet de eerste stap naar een persoonlijk gesprek, want samen gaan we het regelen.

Alle vacatures

Onze begeleiding

Jouw technische talent verdient een plek waar het kan groeien. Bij Diff kijken we verder dan alleen je cv; we ontdekken wat jou drijft en waar je hart sneller van gaat kloppen. Het is een samenwerking waarin we jouw ervaring, ambities en passies koppelen aan een technische baan die niet alleen past, maar ook inspireert.

JOUW VERHAAL

We maken het persoonlijk – want jouw verhaal is uniek. We nemen de tijd om te begrijpen waar je naartoe wilt en hoe we daar samen kunnen komen. Jouw nieuwe uitdaging vinden, dat is ons doel. Een baan die voelt als thuiskomen en waar je energie van krijgt, dat is wat telt.

De verhalen van Diff met Robert
De verhalen van Diff met Jorge

Onze diensten

Wij bieden een breed netwerk aan bedrijven die staan te springen om gekwalificeerd personeel en talent aan te nemen voor een vaste plek in hun team. Wanneer wij een bedrijf bij jou vinden passen, dan nemen we even contact met je op om alles door te nemen zoals: de rol, het bedrijf en natuurlijk de voorwaarden die jou een stevige basis geven. Wanneer jij geïnteresseerd bent dan gaan we direct voor jou aan de slag. We introduceren je bij je potentiële nieuwe werkgever en blijven je steun en toeverlaat gedurende het hele sollicitatieproces en dienstverband.

Voordelen
 • Direct in dienst bij een passende organisatie
 • De stabiliteit van een vast dienstverband
 • Toegang tot een breed scala aan topvacatures in de techniek
 • Wij staan altijd voor je klaar, óók tijdens je dienstverband

Detachering is het begin van een stabiele carrière in de techniek. Je draait mee in uitdagende projecten waar jouw persoonlijkheid wordt gewaardeerd en waar je daadwerkelijk ervaring kunt opdoen. Een vaste aanstelling is vaak de volgende stap.

Voordelen
 • Een divers aanbod aan projecten voor de langere termijn
 • Uitzicht op een vast contract
 • Zekerheid en stabiliteit
 • De perfecte verrijking van jouw werkervaring

Ga direct aan de slag om diverse ervaringen op te doen bij technische bedrijven die bij jou passen. Tijdens de uitzending treed je in dienst bij Diff. Wij detacheren je naar verschillende opdrachtgevers via een uitzendcontract dat eindigt zodra de werkzaamheden zijn voltooid. De duur van het uitzendcontract kan per vacature variëren, maar wij staan altijd klaar om je een nieuwe uitdaging te bieden.

Voordelen
 • Flexibiliteit, want je kunt ervaring opdoen bij diverse bedrijven
 • We hebben genoeg mogelijkheden om jou aan passend werk te helpen
 • Dit kan een mooie stap zijn richting een vaste baan
 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning van onze adviseurs
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de NBBU-CAO

 Benieuwd?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op

We make the difference.