Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Hoe kunnen wij jou helpen aan een baan in de techniek?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of sta je aan de start van je loopbaan? Wil je een baan in de techniek, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Grote kans dat je flink wat uren op internet doorbrengt en veel energie stopt in sollicitaties. Daarin maken wij het verschil. Diff is jouw go-to bemiddelaar voor banen in technische branches zoals: Metaalbewerking, Elektrotechniek, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde, Logistiek, Civiele techniek, Bouw en Onderhoud, Machine en Apparatenbouw, Koeltechniek, Beveiligingstechniek, Mechatronica en Automotive.

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding en gaan aan de hand van ons netwerk op zoek naar de baan die jouw op het lijf geschreven staat. Door middel van onze ervaring in de technische sector weten wij precies wat er speelt en welke kansen er liggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures óf vraag een persoonlijk gesprek aan met één van onze adviseurs.

Bekijk alle vacatures

Eenvoudig solliciteren

Hoe werkt onze persoonlijke begeleiding?

Om de baan te vinden die perfect bij jou past willen wij jou beter leren kennen. Dat betekent dat wij alles willen weten over jouw loopbaan; zoals opleidingen, certificaten en werkervaring. Maar ook waar jouw interesses en ambities liggen en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Samen gaan we het gesprek aan en maken we een compleet overzicht van waar jij vandaan komt, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Vanuit deze inzichten werken wij samen aan de volgende stap in jouw carrière. 

Dit is de manier om te werken richting een gezond en langdurig dienstverband. Het doel is om jou te helpen aan een baan waar je elke dag met plezier naar toe gaat, waar je uitdaging vindt en waar jij energie van krijgt. 

Wil je meer weten over hoe dit traject verloopt? Bekijk dan hieronder hoe dit stap voor stap in zijn werk gaat!

De verhalen van Diff met Robert
De verhalen van Diff met Jorge
De verhalen van Diff met Marcela
De verhalen van Diff met Okkelien

Onze diensten

Veel opdrachtgevers in ons netwerk zijn structureel op zoek naar gekwalificeerd personeel en jong talent voor een vast dienstverband. Matchen wij jouw C.V. met de wensen van de opdrachtgever dan nemen we snel contact met je op om de functie, het bedrijf en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden met je te bespreken. Bij voldoende aanknopingspunten stellen wij je voor bij je mogelijke nieuwe werkgever. Wij fungeren als het ware als jouw zaakwaarnemer en begeleiden je tijdens het gehele sollicitatieproces.

Voordelen

 • Je gaat direct bij de opdrachtgever in dienst
 • De zekerheid van een vaste baan
 • Een groot aanbod uitdagende vacatures in de Bouw & Techniek
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure
 • Persoonlijke begeleiding en support van Diff

Detachering vindt plaats op projectbasis of als springplank naar een vaste dienstbetrekking. Bij detachering word je op flexibele basis te werk gesteld en zal je voor een langere periode werken voor een opdrachtgever die op zoek is naar jouw ervaring, kwaliteiten en persoonlijkheid. Tijdens de vooraf vastgestelde detacheringsperiode ben je in dienst bij Diff. Ziet de opdrachtgever dat jij het verschil maakt dan kun je vaak bij het bedrijf in vaste dienst komen. Dit laatste zal altijd het uitgangspunt zijn.

Voordelen
 • Groot aanbod interessante vacatures voor een langere periode.
 • Projectmatig of met uitzicht op een vast dienstverband
 • Gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Diff
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een vast inkomen
 • Een ideale manier om je C.V. op te bouwen

Wil jij snel aan de slag en ervaring opdoen bij interessante opdrachtgevers of weet je nog niet precies waar je passie ligt? Kies dan voor een job op basis van uitzenden.

Als uitzendkracht ben je in dienst bij Diff. Wij lenen je op tijdelijke basis uit aan onze opdrachtgevers middels een uitzendcontract dat wordt beëindigd als de werkzaamheden zijn voltooid. De duur van het uitzendcontract varieert per vacature. Hoe langer je werkt hoe meer rechten je opbouwt.

Voordelen
 • Flexibel, in korte tijd ervaring opdoen bij meerdere bedrijven
 • Veel aanbod, je kunt snel en vaak zonder interval weer ergens anders geplaatst worden.
 • Een mooie opstap naar een vaste baan of een uitbreiding van je C.V.
 • Persoonlijke begeleiding en support van Diff
 • Goede arbeidsvoorwaarden, je valt onder de NBBU CAO


 Benieuwd?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op

We make the difference.

 Benieuwd naar onze unieke werkwijze?

1. Laat je gegevens achter

Je ontvangt per direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Solliciteer je direct op een functie dan ontvang je binnen één werkdag bericht om de vervolgafspraken met samen door te nemen. Natuurlijk kan je ook telefonisch contact met ons opnemen of gewoon even binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

2. Kom langs en maak kennis met Diff

Wij ontvangen je in hartje Rotterdam voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard komen onderwerpen als opleiding, ervaring en motivatie aan bod. Jij kunt je wensen en ambities op het gebied van functie-inhoud, salaris en arbeidsvoorwaarden kenbaar maken.

3. Na een uitgebreide kennismaking zoeken wij naar de functie die past bij jouw profiel en wensen

Nu wij weten wie jij als persoon bent, wat je kunt en wat jouw wensen zijn kunnen wij aan de slag. Wij gaan opzoek naar de functie welke jou op het lijf geschreven is. Door onze kennis en brede netwerk in de techniek kan je er zeker van zijn dat wij de baan vinden die bij jou past.

4. Je gaat op gesprek bij jouw potentiële nieuwe werkgever voor de functie welke jou op het lijf is geschreven

De opdrachtgever is enthousiast en nodigt jou graag uit voor een gesprek. Uiteraard hebben wij het voorwoord al voor je gedaan en bereiden wij jou goed voor. De opdrachtgever is enthousiast en wilt je aannemen. Wij nemen de details rond het voorstel duidelijk met je door en maken afspraken over stap vijf; je gaat aan de slag.

5. Je gaat aan de slag

Iedereen is enthousiast, je hebt jouw contract getekend en gaat aan de slag. Aan het einde van je eerste werkdag nemen we contact met je op. We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het is gegaan en wat je eerste indruk is. Ook de rest van je dienstverband blijven we geregeld contact houden met jou en de opdrachtgever, ons uitgangspunt is dat we samen het verschil maken.

Bekijk onze vacatures

Contact

JE KUNT ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA