Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Altijd een passende baan

Beste partners uit de industrie

Wij denken met je mee

Diff. We make the difference

Welkom bij Diff. Wij zijn hét platform voor technische vacatures en personeel in de techniek. Met twee decennia aan ervaring verbinden wij de juiste technische professionals met de juiste bedrijven, want wij vinden de match die telt.

Wij houden het graag simpel: duidelijke taal, transparante processen en direct resultaat. Geen omwegen, geen tijdverspilling – wij verbinden jou snel en efficiënt aan een passende werkgever of collega.

Ontdek ons team

Waarom Diff.

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften

Om de baan te vinden die perfect bij jou past willen wij jou beter leren kennen. Dat betekent dat wij alles willen weten over jouw loopbaan; zoals opleidingen, certificaten en werkervaring. Maar ook waar jouw interesses en ambities liggen en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Samen gaan we het gesprek aan en maken we een compleet overzicht van waar jij vandaan komt, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Vanuit deze inzichten werken wij samen aan de volgende stap in jouw carrière. Meer weten over hoe wij de ideale baan voor jou gaan vinden

Persoonlijke begeleiding door een ervaren adviseur

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding en gaan aan de hand van ons netwerk op zoek naar de baan die jouw op het lijf geschreven staat. Door middel van onze ervaring in de technische sector weten wij precies wat er speelt en welke kansen er liggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures óf vraag een persoonlijk gesprek aan met één van onze adviseurs. Meer weten over onze persoonlijke begeleiding om jouw ideale baan te garanderen

Ons vijf stappenplan werkt altijd!

1. Laat je gegevens achter

2. Kom langs en maak kennis met Diff

3. Na een uitgebreide kennismaking zoeken wij naar de functie die past bij jouw profiel en wensen

4. Je gaat op gesprek bij jouw potentiële nieuwe werkgever voor de functie welke jou op het lijf is geschreven

5. Je gaat aan de slag

Meer weten over ons vijf stappenplan voor het vinden van jouw ideale baan

“’Ik kan iedereen aanraden om via Diff een baan in de techniek te vinden. Het sollicitatieproces is snel verlopen en ik ben oprecht gelukkig met mijn nieuwe baan.”

Jorge - Tankcontainer monteur

''Ik heb voor Diff gekozen, omdat het contact tussen de adviseur en mij goed verliep en dat gaf mij een goed gevoel.''

Marcela - Assemblage Monteur

Bij Prins Maasdijk krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en ben ik iedere dag met iets anders bezig. Ik vind het fijn om met mijn handen te werken en hier kan ik dat zeker doen!

Dusty - Constructiebankwerker

“De begeleiding van Diff is super geregeld! Ik kon snel bij mijn nieuwe werkgever op gesprek en de baan is precies waar ik naar zocht.”

Robert - Metaalbewerker

“Zij hebben mij perfect geholpen in het hele sollicitatieproces en ondersteund waar nodig.”

Jan - Elektromonteur

“Diff heeft mij de juiste tips & tricks gegeven en daarom verliep mijn sollicitatieproces super goed!”

Okkelien - Onderhoudsmonteur

Downloads

Op onze download-pagina vind je verschillende documenten die je kunt downloaden. Denk aan een uittreksel van onze CAO voor uitzendkrachten maar ook certificeringen en algemene voorwaarden vind je hier.

Bekijk downloads