Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Diff. We make the difference

Dag in dag uit maken wij het verschil als bemiddelaar in de techniek, met als uitgangspunt; 'het maken van de perfecte match tussen techneuten en werkgevers voor een gezonde, stabiele en langdurige werkrelatie'. Met onze Rotterdamse no-nonsense mentaliteit, flexibiliteit en oog voor de kwaliteiten van mens en bedrijf zetten wij de extra stap om succes te garanderen.

In onze zoektocht naar de eerdergenoemde 'perfecte match' geloven wij er heilig in dat er voor iedere techneut een mooie werkplek bestaat en dat er voor elk bedrijf de ideale collega te vinden is. Tijdens dit proces streven wij naar eerlijkheid, transparantie en het creëren van een persoonlijke band. Vanuit deze normen bouwen wij naar een breed netwerk met mooie relaties.  

Ons team.

Waarom Diff.

Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften

Om de baan te vinden die perfect bij jou past willen wij jou beter leren kennen. Dat betekent dat wij alles willen weten over jouw loopbaan; zoals opleidingen, certificaten en werkervaring. Maar ook waar jouw interesses en ambities liggen en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Samen gaan we het gesprek aan en maken we een compleet overzicht van waar jij vandaan komt, waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Vanuit deze inzichten werken wij samen aan de volgende stap in jouw carrière. Meer weten over hoe wij de ideale baan voor jou gaan vinden

Persoonlijke begeleiding door een ervaren adviseur

Wij bieden jou persoonlijke begeleiding en gaan aan de hand van ons netwerk op zoek naar de baan die jouw op het lijf geschreven staat. Door middel van onze ervaring in de technische sector weten wij precies wat er speelt en welke kansen er liggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures óf vraag een persoonlijk gesprek aan met één van onze adviseurs. Meer weten over onze persoonlijke begeleiding om jouw ideale baan te garanderen

Ons vijf stappenplan werkt altijd!

1. Laat je gegevens achter

2. Kom langs en maak kennis met Diff

3. Na een uitgebreide kennismaking zoeken wij naar de functie die past bij jouw profiel en wensen

4. Je gaat op gesprek bij jouw potentiële nieuwe werkgever voor de functie welke jou op het lijf is geschreven

5. Je gaat aan de slag

Meer weten over ons vijf stappenplan voor het vinden van jouw ideale baan

Daarom.

“De begeleiding van Diff is super geregeld! Ik kon snel bij mijn nieuwe werkgever op gesprek en de baan is precies waar ik naar zocht.”

Robert - Metaalbewerker

“Zij hebben mij perfect geholpen in het hele sollicitatieproces en ondersteund waar nodig.”

Jan - Elektromonteur

“Diff heeft mij de juiste tips & tricks gegeven en daarom verliep mijn sollicitatieproces super goed!”

Okkelien - Onderhoudsmonteur

“’Ik kan iedereen aanraden om via Diff een baan in de techniek te vinden. Het sollicitatieproces is snel verlopen en ik ben oprecht gelukkig met mijn nieuwe baan.”

Jorge - Tankcontainer monteur

Bij Prins Maasdijk krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen en ben ik iedere dag met iets anders bezig. Ik vind het fijn om met mijn handen te werken en hier kan ik dat zeker doen!

Dusty - Constructiebankwerker

''Ik heb voor Diff gekozen, omdat het contact tussen de adviseur en mij goed verliep en dat gaf mij een goed gevoel.''

Marcela - Assemblage Monteur

Downloads

Op onze download-pagina vind je verschillende documenten die je kunt downloaden. Denk aan een uittreksel van onze CAO voor uitzendkrachten maar ook certificeringen en algemene voorwaarden vind je hier.

Bekijk downloads 

Contact

JE KUNT ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA