Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wie zijn wij?

Wij zijn dé bemiddelaar voor banen in de techniek. Ondertussen zijn wij binnen onze branche een begrip in regio Rotterdam geworden en daarbij hebben we nog genoeg ambitie over om verder te groeien.  Voor ons is het belangrijk dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. Ons team is jong en iedereen deelt een hechte band met elkaar. Binnen onze werkcultuur wordt initiatief nemen beloond en iedereens ideeën worden serieus genomen.

GEEN ERVARING MAAR WEL GENOEG AMBITIE?

Geen probleem! Bij Diff kijken we vooral naar wat je wel kan en wat je ambities zijn. Wij zorgen ervoor dat al onze nieuwe medewerkers een vast inwerktraject volgen, zodat jij stapsgewijs je weg binnen het vak vindt. Bij ons staat ambitie voorop en wij geloven dat je zonder ervaring of opleiding óók een topper in jouw vakgebied kunt worden.

ONS KANTOOR

Het kantoor van Diff bevindt zich op de Westblaak, waar we een prachtig nieuw onderkomen hebben. Hier ben je van alle luxe voorzien zoals een fijne werkplek met uitzicht op de Westblaak of het centrum, een eetruimte met keuken en een bar en lounge om af en toe te kunnen ontspannen.

Contact

JE KUNT ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA