Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Altijd een passende baan

Beste partners uit de industrie

Wij denken met je mee

Diff is de officiele hoofdsponsor van de Capelse voetbalvereniging CVV Zwervers. Met het sponsoren van de club wil Diff zich inzetten voor regio Capelle aan den IJssel, aangezien sport & bewegen een belangrijk onderdeel is in het leven van de mens en zeker voor de ontwikkeling van kinderen.

Daarbij heeft CVV Zwervers een unieke samenwerking met de Stichting Vrienden van het Sophia. Namelijk; alle spelers van CVV Zwervers dragen een shirt met daarop het logo van de stichting. Daarmee wil de vereniging aandacht vragen voor het fantastische werk dat deze stichting doet voor het Sophia Kinderziekenhuis en daarom doneert CVV Zwervers € 100 voor iedere sponsor die meer dan € 1000 bijdraagt aan de club. Daarnaast is CVV Zwervers ook 'vriend' geworden van het Sophia en doneert jaarlijks nog eens € 1.000 aan dit goede doel. Wij zijn meer dan trots dat wij hoofdsponsor zijn van een vereniging die zich zo bezig houdt met het welzijn van kinderen.

De Beste zorg voor zieke kinderen

In het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis wordt gezorgd voor de meest bijzondere en kwetsbare patiënten: kinderen. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten. Hiervoor is jouw steun hard nodig.

Steun de stichting