Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Altijd een passende baan

Beste partners uit de industrie

Wij denken met je mee

Wij vinden het juiste personeel

In een tijd waarin technisch personeel schaars is, begrijpen wij de uitdagingen van het vinden van de juiste mensen voor uw team. Bij Diff kijken we verder dan alleen het invullen van uw vacatures. We streven ernaar om een waardevolle connectie te maken tussen de persoonlijkheid van een werknemer en de identiteit van uw organisatie.

 

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we experts geworden in het vinden van geschikte kandidaten voor diverse functies op elk niveau. Wij werken snel en efficiënt, maar onze selectieprocedure is grondig en richt zich op belangrijke aspecten zoals opleiding, ervaring, motivatie en werkethiek.

Laten we samen aan de slag gaan om uw team te versterken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven aan het woord

De verhalen van Diff met Niels
De verhalen van Diff met Goof

Onze dienstverlening

Wilt u snel een geschikte kandidaat vinden voor een openstaande vacature, zonder te veel sollicitatiegesprekken en selectieprocedures? Met ons gespecialiseerde werving- en selectietraject nemen wij al u zorgen uit handen.

Onze zoektocht naar geschikte kandidaten gaat verder dan alleen onze eigen database. Wij gebruiken diverse kanalen om passend personeel te vinden. Na een zorgvuldige voorselectie stellen we de juiste kandidaten aan u voor. U betaalt pas als er daadwerkelijk een geschikte match is gevonden die resulteert in een vast dienstverband.

Voordelen
 • Geen tijdrovende, dure selectiekosten en geen overbodige sollicitatiegesprekken
 • Aandacht voor belangrijke soft-skills bij de eerste gesprekken
 • Verzekerd van gekwalificeerd en getalenteerde kandidaten
 • No cure? No pay!
 • Een intensieve maar tijdbesparende samenwerking in het voortraject

Op zoek naar meer flexibiliteit voor de invulling van uw team en minder financiële risico's? Overweeg dan het inlenen van gekwalificeerd personeel via Diff. Bij detachering worden de duur van de detachering, het aantal werkuren en de vergoeding van tevoren vastgesteld, waardoor u helderheid en controle heeft over de kosten.

Detachering biedt uw bedrijf de flexibiliteit en zekerheid die nodig is voor langdurige projecten of specifieke taken. Onze zorgvuldig geselecteerde kandidaten gaan voor u aan de slag, terwijl ze officieel in dienst zijn bij Diff. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en personeelsadministratie op ons, terwijl u zich kunt focussen op het aansturen van uw team op de werkvloer.

Voordelen
 • Geen tijdrovende en hoge werving en selectiekosten
 • Heldere kostenstructuur per periode/project
 • Geen financieel risico bij ziekte van de werknemer
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) worden door Diff verzorgd
 • Mogelijkheid tot (bij)scholing van het personeel
 • Toegang tot een breed scala aan gekwalificeerd personeel
 • Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan de kandidaat gedurende het gehele traject

Op zoek naar tijdelijke en flexibele ondersteuning voor specifieke werkzaamheden? Dan is het inhuren van een uitzendkracht de oplossing voor uw organisatie. Het verschil met detachering is dat een uitzendovereenkomst eindigt zodra de opdracht is voltooid. Als opdrachtgever heeft u de mogelijkheid om de opdracht voortijdig te beëindigen, waarbij de arbeidsrelatie en de betaling aan de uitzendkracht stoppen. Ook kan de uitzendkracht zelf op elk moment zonder opzegtermijn van de werkzaamheden afzien. In geval van ziekte van de werknemer eindigt het tijdelijke contract eveneens.

Voordelen
 • Gekwalificeerde kandidaten voor een specifieke opdracht
 • Kortlopende samenwerking met de uitzendkracht
 • Flexibiliteit van werknemersbestand door het tijdelijke contract
 • Mogelijkheid om de opdracht naar behoefte te beëindigen
 • Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan de kandidaat gedurende het project

 Benieuwd?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op

We make the difference.

“Wij vinden het belangrijk dat onze partners niet alleen een goed netwerk hebben, maar ook precies weten wat voor DNA er bij ons past. Een duurzame fit is op deze dynamische arbeidsmarkt namelijk het allerbelangrijkst - bij Diff snappen ze die gedachte.”

Tristan- van Dorp -