Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bent u op zoek naar technisch personeel?

Technisch personeel en gedreven medewerkers vormen het fundament van een stabiele organisatie. Met zicht op de huidige arbeidsmarkt kunnen wij ons goed voorstellen dat het vinden van passend personeel een hele opgave kan zijn.

Hierin maakt Diff het verschil. Wij maken de match tussen de persoonlijkheid van een werknemer en de identiteit van uw organisatie. 

Met ruim 20 jaar ervaring ligt onze kracht bij het vinden van passende kandidaten voor diverse functies op elk niveau. In onze selectieprocedure wordt er gekeken naar opleiding, ervaring, motivatie en werkethiek van de kandidaten. Zo werken wij te allen tijden naar een gezond en langdurig dienstverband toe. Om gericht op zoek te gaan naar uw nieuwe collega komen wij graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven aan het woord

De verhalen van Diff met Niels

De verhalen van Diff met Sabine

De verhalen van Diff met Goof

De verhalen van Diff met Arwin

Onze dienstverlening

Heeft u een vacature openstaan en bent u op zoek naar een geschikte kandidaat die per direct in vaste dienst kan treden? Kies er dan voor het werving- en selectietraject uit te besteden aan Diff. Wij staan altijd in contact met uitstekend gekwalificeerd personeel dat op zoek is naar of openstaat voor een uitdagende functie in de technische sector.

Door onze jarenlange expertise in de bouw en techniek kunnen wij goed inschatten waar u naar op zoek bent. Wij dragen in overleg met u zorg voor een gedegen functieprofiel en de plaatsing van de vacature. Vervolgens gaan wij via diverse kanalen op zoek naar geschikte kandidaten. Hiervoor beperken wij ons niet tot onze database. Wij maken een voorselectie van geschikte kandidaten en stellen deze op basis van de eerste gesprekken aan u voor. U betaalt uiteraard alleen bij een geschikte match die leidt tot een vast dienstverband.

Voordelen
 • Geen tijdrovende, dure selectiekosten en geen overbodige sollicitatiegesprekken
 • Veel aandacht voor belangrijke soft-skills bij de eerste gesprekken
 • Verzekerd van gekwalificeerd en getalenteerde kandidaten
 • No cure? No pay!
 • Een intensieve maar tijdbesparende samenwerking in het voortraject

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit in uw personeelsbestand en minder financieel risico? Kies dan voor het inlenen van gekwalificeerd personeel van Diff. De duur van de detacheringsperiode, het aantal werkuren en de vergoeding zullen vooraf worden vastgesteld.

Detachering biedt uw bedrijf flexibiliteit en zekerheid bij de inzet van gekwalificeerd personeel voor een langere periode of project. Zorgvuldig gescreende kandidaten gaan bij u aan de slag maar zijn in dienst bij Diff. Wij regelen de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie. U verzorgt de begeleiding en het toezicht op de werkvloer. Zo loopt u minder financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

Voordelen
 • Geen tijdrovende en hoge werving en selectiekosten
 • Inzichtelijke kosten per periode/project
 • Geen financieel risico bij ziekte van de werknemer
 • Pbm’s worden door Diff verzorgd
 • Mogelijkheid tot (bij) scholing van de werknemers
 • Een groot aanbod gekwalificeerd personeel binnen handbereik
 • Begeleiding van de kandidaat tijdens het gehele traject

Heb je specifieke werkzaamheden waarvoor je tijdelijk personeel zoekt en flexibel wilt blijven? In dat geval raden we je aan om een uitzendkracht aan te nemen. Het verschil met een detacheringsovereenkomst is dat de uitzendovereenkomst eindigt als de opdracht is afgerond. Beëindig je als opdrachtgever de opdracht vroegtijdig? Dan stopt de arbeidsrelatie en wordt de uitzendkracht niet doorbetaald. Bij een uitzendovereenkomst kan de uitzendkracht zelf ook op ieder moment opzeggen, zónder opzegtermijn. Ook op het moment dat de werknemer ziek wordt stopt het tijdelijke contract.

Voordelen
 • Verzekerd van gekwalificeerde kandidaat voor de opdracht
 • Kortlopende samenwerking met de uitzendkracht
 • Flexibiliteit van werknemersbestand door het tijdelijke contract
 • Naar behoefte tussendoor de opdracht beëindigen
 • Begeleiding van de kandidaat tijdens het project

 Benieuwd?

Wij horen het graag!

Neem contact met ons op

We make the difference.

“Wij vinden het belangrijk dat onze partners niet alleen een goed netwerk hebben, maar ook precies weten wat voor DNA er bij ons past. Een duurzame fit is op deze dynamische arbeidsmarkt namelijk het allerbelangrijkst - bij Diff snappen ze die gedachte.”

Tristan- van Dorp

Contact

JE KUNT ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA