Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

16 mei 2023

Medewerkers

Dilhian Kook

Dilhian Kook

Mijn naam is Dilhian Kook en sinds begin januari ben ik werkzaam als Adviseur bij Diff. Hoewel ik mijn studie als commercieel medewerker helaas niet heb kunnen afronden, ben ik ervan overtuigd dat je zonder een afgeronde opleiding veel kunt bereiken in het leven. Het enige wat je nodig hebt, is een gezonde dosis aan inzet.

Ik geloof dat iedereen over unieke kwaliteiten beschikt. Net zoals er voor elke pot een deksel is, past elk persoon bij een bepaald bedrijf. Mijn doel is om de best mogelijke match te maken tussen een bedrijf en een kandidaat. Voorheen werkte ik in de sales van zonnepanelen, waar ik veel ervaring heb opgedaan met klantgerichte behoeften en wensen. Door goed te luisteren, kan ik effectief inspelen op waar iemand naar op zoek is.

Naast mijn rol als adviseur breng ik graag tijd door met mijn kinderen en daag ik mezelf fysiek uit in de sportschool of op het voetbalveld. Sporten is een van mijn hobby's, maar ook ik hou enorm van lekker eten.

Binnen Diff zijn de lijnen tussen collega's kort. We weten van elkaar wat er speelt en kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is. Dit stelt ons in staat om efficiënt en effectief te werken. Als het jou leuk lijkt om bemiddelt te worden via Diff of om een intakegesprek te hebben op ons nieuwe kantoor in hartje Rotterdam, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Wie weet word jij wel onderdeel van deze leuke groep mensen en kunnen we samen een mooie match realiseren!

Gerelateerde artikelen