Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

19 okt. 2023

Medewerkers

Max Stofkooper

Max Stofkooper

Hi! Ik ben Max Stofkooper, een 21-jarige Rotterdammert in hart en nieren. Geboren, deels getogen en verliefd op deze geweldige stad. Onlangs gooide ik mijn afstudeerhoed in de lucht nadat ik mijn diploma Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam in de wacht sleepte. Een mijlpaal waar ik trots op ben! 

Mijn ontmoeting met het team van Diff begon in februari, waar ik tot juni bezig was met mijn afstudeerstage. Het klikte meteen en we besloten om onze relatie een officiële status te geven. Dus vanaf deze maand ben ik onderdeel van het marketingteam bij Diff.

Wat betreft social media? Ik ben er dol op! Instagram en TikTok zijn mijn favorieten. Ik heb daarom ook grote plannen om Diff op dit gebied naar de top te helpen en naar alle andere hoeken van de marketingwereld. Creativiteit is mijn superkracht!

Maar er is meer dan alleen werk. Ik heb een enorme passie voor muziek. Momenteel ben ik bezig om mijn DJ- en producervaardigheden in de wereld van techno te ontwikkelen. Ik wil mijn eigen unieke geluid creëren en uiteindelijk zelfs mijn eigen evenementen opzetten.

Waarom ik weer terug ben bij Diff? Het voelt als thuiskomen. Deze organisatie is lekker open en ondersteunend. Het voelt alsof ik mijn creatieve geest hier echt zijn gang kan laten gaan. Dat gevoel had ik al tijdens mijn afstudeerperiode en dit was de grootste reden om terug te komen.

Laten we samen met het Diff-team nieuwe avonturen beleven en daarbij mijn grenzen verleggen in de wereld van marketing en muziek. Let’s go!

Gerelateerde artikelen