Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

27 nov. 2023

Medewerkers
3 min leestijd

Romy van der Veer

Romy van der Veer

Hallo allemaal, ik ben Romy van der Veer, 23 lentes jong, Rotterdamse in hart en nieren en sinds juni 2023 adviseur bij Diff. Mijn pad hierheen was allesbehalve standaard; ik begon als schoonheidsspecialiste-in-opleiding tot de coronacrisis roet in het eten gooide. Maar, zoals het oude gezegde luidt: als de ene deur sluit, gaat er een andere open. Dat bracht me in de wereld van recruitment.

Na jaren van toewijding en het vinden van de perfecte match voor anderen, was het tijd om mijn eigen match te vinden. Dat vond ik bij Diff, waar ik na een geweldig gesprek met Mathieu en Lennaert mijn plek vond. Nu, enige tijd later, voel ik me meer dan thuis. Samen met mijn collega’s zet ik me elke dag in om die ene perfecte match te maken tussen technisch talent en onze klanten.

Maar wacht, er is meer! Naast mijn werk bij Diff run ik samen met mijn partner een Indisch cateringbedrijf. Met ons foodtruck bedrijf @makanfood brengen we smaakexplosies naar festivals en evenementen.
Dus, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek of hulp nodig bij het vervullen van vacatures? Of wil je gewoon kennismaken met mij en het team? Kom eens langs op ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam. Laten we samen ontdekken wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen!

Gerelateerde artikelen