Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

29 jun 2021

Stein Ratsma

Stein Ratsma

Mijn naam is Stein Ratsma. Geboren in Rotterdam, maar ik woon al bijna mijn hele leven in Gouda.

Nadat ik in 2017 geslaagd ben voor mijn studie heb ik een rugzak gekocht en ben ik 6 maanden gaan reizen door Australië. Ik heb hier heel veel mooie momenten beleefd en de prachtigste dingen gezien.

Eenmaal terug in Nederland wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen. Werken? Of weer terug in de schoolbanken? Met weinig werkervaring, maar wel een prachtige reis achter de rug ging ik solliciteren. Ik had geen zin om de boeken weer in te gaan. Op dat moment ben ik een jaar aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Binnendienst. Dit bleek niks voor mij te zijn, omdat ik het contact met mensen miste en het voelde alsof de muren op me afkwamen.

Toen kwam Diff Recruitment op mijn pad terecht. Na een goed kennismakingsgesprek kon ik al heel snel aan de slag. Ze kijken hier niet naar wat je gedaan hebt, maar naar wat je kan en vooral wat je wil doen.

Nu bijna een jaar verder kan ik zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden, want het werk is heel divers waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Ik krijg een kick van het maken van de perfecte match en vind het leuk om te zoeken naar iemands droombaan.

Ik bemiddel voornamelijk mensen in de Beveiligingstechniek, Installatietechniek, Elektrotechniek en in de Koeltechniek. Zoek jij een nieuwe baan in techniek? Of weet jij iemand die een baan zoekt in de techniek. Neem dan contact met ons op zodat wij je snel aan jouw droombaan kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

29 jun 2021

Michel Verzijl

Na 9 succesvolle jaren bij een infra technisch bedrijf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op dat m…

29 jun 2021

Anthony Spruijt

Mijn naam is Anthony Spruijt, en ik ben technisch recruiter bij Diff Recruitment. Mijn naasten besch…

29 jun 2021

7 sollicitatietips

Met deze zeven tips willen wij jullie helpen om een goede indruk achter te laten.

Wil je nog meer te weten komen?

Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten.