Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

2 aug. 2023

Medewerkers

Tim Kramer

Tim Kramer

Mijn naam is Tim Kramer en ik ben sinds juni werkzaam als Adviseur bij Diff. Ik ben geboren in Rotterdam en op vroege leeftijd verhuist naar Berkel en Rodenrijs. Mijn vrienden en familie beschrijven mij als een sociale jongen die graag andere mensen helpt.

Naast mijn passie voor het helpen van anderen, is er bij mij vanaf jongs af aan een stukje sales met de paplepel ingegoten. Daarom was ik opzoek naar een organisatie waar ik deze twee interesses kon combineren. Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest als fondsenwerver voor goede doelen, was ik toe aan een serieuze stap met meer zekerheid en structuur.

Al snel kwam Diff op mijn pad. Na mijn eerste gesprek in het prachtige kantoor merkte ik dat ik me erg op mijn plek voelde. Dit kwam vooral door de snelle klik met Mathieu en Lennaert. Het werd me direct duidelijk dat dit een echt Rotterdams team is die de ‘’niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit ‘’ naleeft.

Na hier ruim twee maanden werkzaam te zijn, kan ik met zekerheid zeggen dat ik mijn roeping voor de komende jaren heb gevonden. Ik kijk ernaar uit om beter te worden in mijn werk en elke dag weer nieuwe mensen blij te maken met een baan die oprecht bij hun past.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek, heb jij hulp nodig bij het invullen van de openstaande vacatures óf wil je mij en de rest van het team leren kennen? Kom dan een keer langs bij ons kantoor in Rotterdam en laat ons weten wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen!

Gerelateerde artikelen