Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

29 jun 2021

Winkeliers van de maand

Winkeliers van de maand

De regelmeisjes zijn bij ons lang geweest en hebben het volgende artikel geschreven:

De Regelmeisjes zijn weer langs geweest bij een van onze buren op de Schiedamsedijk. Deze keer bij onze buurman Diff, een technisch bemiddelingsbureau op de Schiedamsedijk 67A.

De eigenaren van Diff zijn de twee Rotterdamse broers Mathieu en Lennaert Buik. Beiden hebben ze een totaal andere achtergrond. Lennaert heeft gewerkt als instructeur bij het Korps Mariniers. Mathieu heeft al meer dan 17 jaar ervaring in de bemiddelingsbranche. Beiden zijn echt mensenmensen. Twee jaar geleden besloten Mathieu en Lennaert het samen te gaan doen. Als broers, maar ook als partners in crime weten ze alles van elkaar. Met hun bedrijf Diff, een technisch bemiddelingsbureau, proberen ze iedereen die technisch is te helpen aan een baan in de techniek.

Diff is een afkorting van het woord ‘difference’. Het motto van het bedrijf is namelijk ‘we make the difference’. De twee broers willen met Diff anders zijn dan de standaard bemiddelingsbureaus. Alles wordt bij hen met een persoonlijke aanpak gedaan.

In het bedrijf werken de broers samen met nog drie collega’s die vooral als recruiters werkzaam zijn. De dagelijkse activiteiten binnen het bedrijf bestaan vooral uit het zoeken en werven van techneuten, om deze vervolgens op succesvolle wijze aan de klant te binden. Ze werken alle vijf nauw samen: iedereen heeft zijn eigen taken, maar iedereen heeft ook elkaars taken.

Het persoonlijke contact met klanten en kandidaten vinden de broers erg belangrijk, zeker in de huidige situatie met corona. Contact is het belangrijkste, en daarom is het kantoor van Diff geheel ingericht op de coronamaatregelen. Door elkaar fysiek te woord te kunnen staan leer je iemand beter kennen, en dat is waar de mensen van Diff de meeste kracht uit halen.

Diff zit om verschillende redenen op de Schiedamsedijk. Zij hebben gekozen voor dit pand, omdat zij het een fantastische locatie vinden. Het is een centrale plek tussen zuid en noord en de buurt is in opkomst. Het is een hele leuke straat, met veel potentie en een hoop verkeer. Met deze inloopvestiging zien mensen je zitten en kan iedereen gemakkelijk binnenlopen. De laagdrempeligheid van het pand is voor Diff heel belangrijk.

Diff wil nooit meer weg van de Schiedamsedijk. Uitbreidingsambities zijn er natuurlijk altijd, maar de broers willen het eerst in Rotterdam maken, hebben en houden. Op het moment dat Rotterdam volledig uitgespeeld is, willen ze kijken naar andere mogelijkheden. Voorlopig is dat nog niet het geval, dus zitten de broers op dit moment met pure passie op de perfecte locatie.

Loop vooral eens een keer binnen bij Diff, een bedrijf én buurman met een persoonlijke touch!

Gerelateerde artikelen

29 jun 2021

Stein Ratsma

Mijn naam is Stein Ratsma. Ik ben geboren in Rotterdam, maar ik woon al bijna mijn hele leven in Gou…

29 jun 2021

Michel Verzijl

Na 9 succesvolle jaren bij een infra technisch bedrijf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op dat m…

29 jun 2021

Anthony Spruijt

Mijn naam is Anthony Spruijt, en ik ben technisch recruiter bij Diff Recruitment. Mijn naasten besch…

Wil je nog meer te weten komen?

Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je wilt weten.