Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

ELM Bouwmachines B.V. is een verkoper en service aanbieder van het wereldmerk Doosan voor de regio Zuidwest Nederland. Met 30 medewerkers die elke dag voor u klaar staan zijn wij afgelopen decennia een betrouwbare partner als totaal leverancier in de grondverzet- branche gebleken. We zijn innovatief en denken graag mee met onze klanten. Zo voeren wij klantspecifieke modificaties uit op onze machines en hebben we een eigen Etec Zero Emmission-lijn ontwikkelt.

Onze service-afdeling kenmerkt zich door goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.

De verhalen van Diff met Niels

Diff en ELM Bouwmachines

Wij kennen Diff als een sterk en gemotiveerd bemiddelingskantoor die aan onze wensen voldoet. Zo leveren zij ons al twee jaar vakkundig en gemotiveerd personeel met specialistische kennis van onder meer hydraulische- en elektrische motoren. Wij koesteren onze samenwerking met Diff vanwege hun goede communicatie, snelle handelen en exacte keuze in personeel.

“De begeleiding van Diff is super geregeld! Ik kon snel bij mijn nieuwe werkgever op gesprek en de baan is precies waar ik naar zocht.”

Robert - Metaalbewerker

De verhalen van Diff met Robert

Vacatures bij ELM Bouwmachines

ALLE VACATURES
Monteur Mobiele Werktuigen
  • Gouda
  • Machine en apparatenbouw
  • Techniek
  • MBO

Als monteur mobiele werktuigen verhelp je storingen en pleeg je onderhoud aan complexe hydraulische, mechanische en elektrische systemen. Ben je niet gespecialiseerd op alle...

Contact

Benieuwd geraakt naar de mogelijkheden?

Wij geven je graag de persoonlijke begeleiding die jij verdient. Neem gerust contact met ons op per telefoon of per mail om de mogelijkheden te bespreken.