Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

27 nov. 2023

Medewerkers

Tommy Soares

Tommy Soares

Mijn naam is Tommy Soares, ik ben 21 jaar en sinds 1 november ben ik werkzaam bij Diff. Ik heb de opleiding Evenementen Organisator afgerond, maar na het behalen van mijn opleiding kwam ik tot de conclusie dat dit niet mijn passie was.   

Nadat ik deze opleiding had afgerond ben ik fulltime gaan werken in een lunchroom. Ondanks dat ik de horeca leuk vind, wilde ik dit niet te lang blijven doen. Toen ben ik daar gestopt met werken en ben ik gaan steigerbouwen om de tijd vol te maken. In die tijd heb ik veel nagedacht over wat ik wilde doen. Ik kwam er al snel achter dat ik het belangrijk vind dat bepaalde mensen een tweede kans moeten krijgen en iedereen geholpen moet worden die geholpen kan worden. Toen kwam Diff via via op mijn pad en hier had ik gelijk een goed gevoel bij. Nu kan ik met alle zekerheid zeggen dat ik een fijne plek heb gevonden waar ik mijn passie kwijt kan. 

Mocht jij opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de techniek of heb je hulp nodig bij het invullen van de openstaande vacatures? Kom dan een keer langs bij ons kantoor in Rotterdam en laat ons weten wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen!

Gerelateerde artikelen